HVEM ER VI?

Vores historie


Designteams baggrund og historie tager udgangspunkt i -at vi vil og -at vi tør designe og udvikle anderledes tanker for kreative løsninger for kunder i ind og udland. Da vi startede op i sin tid og kom til den grafiske verden -var det stadig et meget værdsat håndværk som indeholdt håndudviklet typografi, tryk med specielle effekter. Ind imellem blandede vi disse muligheder for at nå frem til et unik løsning. Igennem de seneste ti år har vi udvidet vores kompetancer til også at arbejde med indretningsløsninger. Vi finder ind til den kreative nerve i opgaven og arbejder på at genanvende materialer. Det er en spændende verden og vi har allerede en stor portion erfaring og succes hermed.


Der er sket meget i denne forandelige verden og kreativebranche. Idag bruger vi vores baggrund og erfaring til at se på løsningerne med samme begejstring som vi altid har gjort det. Få dit eget indtryk på vores hjemmeside og se om dette er et formsprog og tilgang til at løse din eller Jeres næste opgave.


Vi samarbejder med forskellige proffesionele kompetancer inden for hver sit arbejdsfelt -så når du ønsker det -indhenter vi tilbud og underskriver en ordrebekræftigelse -så der er fuld klarhed over hvad opgaven lander på med det med økonomien. Bare spørg ind til hvad vores historie har givet os af erfaring med i baggagen. Du vil blive overasket.

 


OVER 30 ÅRS KOMBINERET ERFARING 

Her er en kort gennemgang af hvordan et samarbejde kan se ud. Vi kommer godt i mål og alle er tilfredse med resultatet...

DIALOGMØDE


Vi starter med at aftale et dialog møde omkring opgavens omfang og målsætning. Dette foreslår vi gennemfører ligeså snart at Jeres briefing er klar

DESIGNFASE


Efter at I har godkendt manusskript og andet indhold går vi igang med selve designfasen hvor der er detaljer som vi skal tage stilling til for at komme i mål.

IDEUDVIKLING


Vi kommer med forslag til hvorledes opgaven kan gribes an. Hvem og hvad vi kan tilbyde fra Designteams netværk til at få

en unik opgaveløsning frem til aftalt tid.

SUCCES


Det er vigtigt at vi kommer godt i mål og at succeskriteriet er  opnåeligt for selve indsatsen.

LAD OS SAMARBEJDE

Udvikling af et nyt navn

Vi kan tilbyde at udvikle forslag til et nyt navn til virksomheden og til produklinjen. Et godt navn er en vigtig del af virksomhedens DNA og er med til at sende et klart signal til modtageren.


  • Et firmanavn eller produktnavn har hverken liv eller betydnng før det sættes ind i en bredere design sammenhæng.
  • Smag og subjektive betragtninger spiller en stor role. Hvem skal navnet kommunikere ud til.
  • Millioner af brands er allerede registreret og det er dermed vanskeligt uden en grundig foranalyse at finde på og frem til mulige "ledige navne".
  • Vi vurderer opgaven og kommer frem til et række forslag til passende firma eller produktnavn.
  • Personnavne og mythologiske navne.
  • Navngigning der definerer og kommunikerer forretningsområde.
  • Forkortelser eller initialer.
  • Konstruerede kunst eller konceptnavne.

Det nye navn starter med en kreativ brainstorm proces. Alt er tilladt.

Der går så en mere finmasket udvælgesproces igang. En del af dette arbejde er desuden at vi undersøger og navneforslaget umidelbart er i navnekonflikt med andre virksomheder eller produkter. Om navnet kan registreres som domænenavn på internettet.


Det nye brandnavn kan efterfølgende registreres hos Patent og Varemærkestyrelsen samt registreres på udvalgte markeder/lande hos internationale patentbureaurer.

Efterfølgende designer vi et oplæg til et unik logotype design som internt kan ses og tænkes ind i virksomhedens samlede visuelle idenditet.

Det kan anbefales at være i god tid da disse proceser godt kan tage længere tid.